Nipsun nöpötykset

Elämää minimaailmassa - Living in Miniature World

Pieni vahinko - A Little Accident

En ole vähään aikaan pystynyt tekemään mini juttuja, enkä ole siksi myöskään hirveästi kirjoitellut. Sattuipa nimittäin niin, että "puukotin" itseäni vahingossa ja päädyin sairaalan päivystykseen. Nyt käsi alkaa olla jo siinä kunnossa, että sillä voi jotain tehdäkin. Paranee siis ihan mukavasti. Mutta eikös se niin ole, että tekevälle sattuu! :) Pari viikkoa hyvää joulupakettien teko aikaa meni nyt niin sanotusti hukkaan, mutta tästä on hyvä jatkaa. Vielä olen hieman käsipuoli, mutta kyllä tämä tästä :)

I haven't been able to do miniatures for a while and that's why I haven't written either. There was a little miniature making accident. I accidentally "stabbed" myself and had to go to ER. Now my hand is starting to be in kind of a good condition so that I can do something with it. It's getting better quite nicely. Well, accidents happen! I lost a couple of good mini-making weeks but it's good to go on from here. I'm still a bit handless but everything is going to just fine :)


1 comments:

Voi ei! :/ Hyvä, että käsi alkaa paranemaan :)
Mulla ite asiassa on vähän samanlainen homma, satuin nimittäin murtamaan yhen kämmenen luun, joten päivystyksessä määki kävviin ja kipsi siihen sitte tuli....

 

Lähetä kommentti